Kennel Landzeroz

  Breeder of Landseer and Irish Wolfhound

Landzeroznyheter

lång tid sen sist

Posted by Anette Wennström on November 17, 2015 at 9:15 AM

Hej. Jag skäms att erkänna det, men här har jag själv inte varit särskilt aktiv på länge. Tiden har bara rusar iväg och det har hänt så mycket. Våra små IV valpar har växt sig riktigt stora och börjar bli nästan vuxna. De har fått gå i "skola" och har lärt sig massor under sommaren. Både bus och nyttigt. vi har väl aldrig haft sådana valpar som kunnat förstöra så mycket - på så kort tid. Men vi älskar dem så mycket.

Valparna har nu hunnit bli 7 månader och de har det bra. Lilla AnneBelle som bodde hos familjen Petrina har återvänt "hem" då de vill lägga fokus på Teddy. Det är vi väldigt glada över.

Vår älskade Eile har sen 3 veckor - 20151026 förgyllt regnbågslandet med sin närvaro och fått träffa alla sin hundvänner, Vi sitter kvar här med stor sorg och saknad i våra hjärtan. men vi vet att hon kommer att besöka oss - i våra drömmar. Kanske ett litet tecken från ovan . Vem vet?

Ska försöka få in lite nya bilder på våra små telninga vad det lider. Måste bara förminska ner dem då de är så stora och tar mycket plats.

Ha det gott därute och tänk på att ta hand om varandra - man vet aldrig vad som kan hända. 

Webmaster Anette Wennström

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments