Kennel Landzeroz

  Breeder of Landseer and Irish Wolfhound

Landzeroznyheter

Första advent 20151129

Posted by Anette Wennström on November 29, 2015 at 1:50 PM

Regnet öser ner, stormen viner runt knutarna men vi ligger här inne och har det gott i värmen. Matte säger att röda gardiner ger en varm och ombonad känsla. Även om hon har pyntat till advent i lila färger de sista åren. Men inte i år ser ni. Då har husse valt och han är mer traditionell av sig. Och visst ska väl han få komma till tals ibland. Matte har försäkt att läga in lite bilder men tydligen krånglar det lite här idag.

Det har gått lite över en månad sen vår älskade "syster" Eile fick gå till sina vänner på andra sidan. För oss har det varit lite tungt, lite matvägran och allmänt lrdsna. De som säger att vi hundar inte har några känslor måste vara helt fel ute. Vi vet att så inte är fallet.

Jag - Raia har fått trösta matte många gånger även om jag själv är ledsen. Men något mycket märkligt hände härom kvällen Matte satt som vanligt vid sin dator och kollade runt på bilder av oss hundar, och jag såg att hon blev tårögd. Då var det som om någon sa till mig att gå fram till matte, lägga mitt huvud på sned i hennes knä, börja putta lite på henne så att kontorstolen började åka bakåt,knorra lite som bara Eile gjorde och matte bara stannade upp i sin gråt. Då föll istället glädjetårar på hennes kinder. Jag tror att det var Eile som sände en hälsning till matte - genom mig för att säga att allt är bra.Det tycker faktiskt jag var märkligt också. Och från den dagen har varken jag eller Hydra vägrat att äta. Det måste vara min soulmate som kom till oss för att berätta något att hon har det bra.

nu ska jag ut på en liten tur innan stormen har kommit upp i styrka. Vi måste ju låta de små - som är lika stora som mig nu - få komma ut också. Försöker lägga in bilder senare

Ha en skön och välsignad första Advent

Raia
Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments