Kennel Landzeroz

  Breeder of Landseer and Irish Wolfhound

Landzeroznyheter

Fredag 4 december

Posted by Anette Wennström on December 4, 2015 at 11:05 AM

Vi ligger här inne i värmen och hör hur den andra stormen - med byar på orkanstyrka - för andra gången på en vecka sveper förbi. Den förra hette Gorm - något som hör sagorna till, men denna har åter igen ett kvinnonamn-  Helga. Är det för att de är så oberäkneliga och riviga som de flesta stormar/orkaner får namn efter kvinnor? Det tjuter och viner runt knuten på huset ocd rastlösheten river i både kropp och själ. vi vill bara ut och göra de nödvändigaste - sen in igen fort som bara den. Det är lite läskigt att vara där ute när gran, björk, tall och alla andra träd mer eller mindre ligger ner och molnen rusar fort fram på himlen. Nä, så mycket bättre att ligga här inne vid husses och mattes fötter.

Inte blir det bättre av att varghundsflickorna är i olika skeden av sitt löp - och stackars Conree får ligga i hallen och ha det tråkigt. Och han gråter lite emellan åt så han ska få lite extra omtanke - eller ylar ska man kanse säga - fast bara som en varghund kan. Ni som vet och känner till vår ras förstår vad jag menar.......Finns inte mycket annat att göra. Matte försöker dela sin tid emmelan oss allihop, men inte lätt med tre unga hundar och två vuxna som kräver sin tribut. Och börjar hon kela med någon av oss är hon snart överhopad av oss allihop - på en gång. Även om matte bara har två armar så vill vi alla ha kärlek på samma gång. Då använder hon även sina fötter för att klia nån bakom örat eller magen. Alla sätt är bra uran de dåliga.

Matte har försökt lägga in lite nya bilder men av någon anledning går det inte för tillfä'llet, men hon hoppas snart att få dela lite härliga nya bilder här med er.

Ta nu vara på varnadra och gör er en kopp varm choklad, kryp ner under en härlig pläd, eller varför inte sätt fyr i spisen om ni har en. Vi hundar älskar faktiskt det - för vi tror att matte ska göra det nu.

.Raia bakom dagens reflektion.


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments