Kennel Landzeroz

  Breeder of Landseer and Irish Wolfhound

Landzeroznyheter

snart juletid 2015

Posted by Anette Wennström on December 18, 2015 at 7:55 AM

Så var vi nu där igen. Med många dagars uppehåll att uppdatera. Vi kan bara säga att matte blir så himla frustrerad när inte bilderna kan läggas inhär så hon vill nte hjälpa oss med det. Men idag ska vi göra ett nytt försök.

Vi undrar vart vintern tagit vägen. Vi har 9 plusgrader och det är härligt lerigt på gården nu. Och matte och husse sliter sitt hår av allt fönande och tvättande som behövs..vi är så härligt skitiga och leriga - vad livetkan vara bra härligt iallafall.

  Det syns kanke inte så bra men vi var svarta när husse skulle ta in oss. Vi kan ju bara säga: Vi vill ha vinter snart. Inte så att det är överdrivet med snö utan bara lagom. Har varit med om när husse fick använda traktor för att skotta undan all snö så vi skulle kunna komma fram överallt. Men det är kul. Här kommer en kavalkad av bilder från några gångna vintrar


 Det här var många år sen nu och ingen av dessa vackra härliga hundar finns kvar hos oss.(snöbilderna) De springer på de härligt gröna ängarna istället. Och är mycket saknade.

så ta vara på de lyckliga dagarna ni har tillsammans och förvalta dem väl.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments