Kennel Landzeroz

  Breeder of Landseer and Irish Wolfhound

Landzeroznyheter

Sköna maj välkommen........

Posted by Anette Wennström on May 1, 2016 at 3:10 PM

Hej där ute. Som vanligt är det dåligt med hjälpen av vår !webbis" - läs matte - men här kommer lite nytt från oss vovvar.
Livet går sin gilla gång och det har faktiskt varit lite ruljans här sen sist. Två av hundarna har varit på utställning i Norge. AnneBelle har även varit i Västerås på utställning. Kolla resultat på shows om ni vill. Det har gått med varierat resultat, men både matte och husse är så glada och nöjda med oss - vi är ju ändå samma hundar som fökjer med dem hem igen. Inte sant?

Vi får också våra promenader två gånger i veckan med Chayenne vår kompis leonbergerhunden. Både i koppel och lite otillåtet fritt springande i markerna. Men väl övervakade - inget jagande här inte. Då blir det bannor ska ni veta. så här kan det se ut

Sen går vi på kurs - AnneBelle går ju såklart nybörjare för hon är ju fortfarande en "bebis" men vi - Edina och Conree går Bronsskrället på Aneby Brukshundklubb.. Där ska man kunna lite mer. Och det gör vi.

Husse håller också på att göra iordning nere vid sjön - så vi ska få "privat" badplats. Han har röjt och sen ska det göras brygga ut i vattnet, för det är väääääldigt långgrunt i sjön. Att träna vatten med matte ska bli kul, men då vill hon ha lite mer värme för att gå i vattnet. Detta bara för att hon bara har en våtdräkt. Inte för att matte är så duktig på det men hon vill lära sif mer - pratat med Annika på klubben som håller på med det. Att höra av sig någon gång ibland. Så vi är på G. Så här ser det ut vid sjön nu

Kunhultasjön i solnedgång....Visst lät det lyriskt.

Nä nu måste vi sluta vår spökskrivare har en del att göra. Kommer mer vad det lider

Conree & Edina med resten

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments