Kennel Landzeroz

  Breeder of Landseer and Irish Wolfhound

Landzeroznyheter

_Finsk Champion

Posted by Anette Wennström on September 6, 2016 at 10:25 AM

Hej, ja nu har det gått väl en månad sen matte hjälpte oss att uppdatera här. Vi har varit på resande fot en del - som i Lillehammar på utställning där vi hade sällskap av mattes dotter Zandra. Där träffade vi Kari Paaske, Inger Anne och Tore Eliassen och Trine Gustavsson. Faktiskt var Trine domare på utställningen och dömde landseer. Resultatet blev ett excellent för Hydra och för lilla mig Annebelle Vg. Jag måste få lite mer ringvana tyckte domaren. Det är en helt underbar plats och ni kan kolla på¨bilder i galleriet senare om ni vill från vår tripp dit.

 

Nu är vi precis hemkomna från Finland där mamma Hydra blev finsk Champion. Min lilla sejour i ringen ska vi inte snacka om. Det var den finska landseerklubben som hade sin special och det var tydligen första gången som en eller fler svenskar var med på den. Och de startade redan 1989. Så inte en dag försent. Hoppas att vi får möjlighet att besöka den igen. Så trevligt och massa underbara människor fvi träffade där. Matte är ju lite extra stolt då Hydra även blev BIM bland 60 hundar. Och en landseerspecial domare från Tyskland som heter Antje Sander dömde oss. Hon var sträng men rättvis. Bilder från resan kan ni även se i galleriet.

Vi är även stolta att få tala om våra framtida eventuella valpar som vi hoppas kommer i vecka 45. Det är Landgold Magic Eragon "Trolle" som ska bli den lycklige pappan med vår vackra Hydra Des Gros Calins. Så håll nu tummarna alla som läser detta. Hoppas så på positivt resultat.

Vi har annars haft det gott här mend ett riktigt bra sensommarväder. Så vi klagar inte. Nu är det snart dags för våra irländska varghundar att få ta steget in i utställningsringarna om det vill sig väl. Matte/husse håller på och trimmar dem för fullt. Ja, mest husse faktiskt. Vi får väl se vad som händer och när de tar det stora klivet.

Vi önskar er en härlig tid framöver och väl mött

AnneBelle the loser

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments