Kennel Landzeroz

  Breeder of Landseer and Irish Wolfhound

Landzeroznyheter

Bebisar i magen

Posted by Anette Wennström on October 12, 2016 at 2:35 PM

Idag är en glädjens dag här på torpet. Matte har inte vågat ta ut något i förtid. Även om husse och Felicia sagt annat. Men Olle veterinären konstaterade idag att dt är små små bebisar i Hydras mage. Hon har gått in i 5. e veckan - men hon är redan tjock. Matte trodde det berodde på att hon har fått matlust, för ätit har hon gjort. Och suttit vid matbordet, följt efter alla som bara gjort en antydan till att stoppa något i munnen. Dreglat stora pölar på golvet när matte ordnat med middag. Ändå har hon inte vågat tro på det. Förrens idag - Det är märkligt - vetskapen om att det är valpar i mage3n gjorde henne så väl medveten om vad hon vetat om i dagar.....Alltså matte. Hydra har varit säker från dag 1 - redan vid parningsögonblicket till och med. Så snart blir Marlene "farmor" och Peter blir "farfar"då Trolle är den lyckliga fadern.

 

Som ni ser här, så står hon vid matbordet. Trots att hon precis ätit. Kanske kan det komma några smulor till mig.

De andra vovvarna har nog också vetat om att Hydra är dräktig, hela tiden nosat henne i baken - var och en av de andra. Så endast matte som var tvungen att ta ett ultraljud. Så fort Olle hade satt den till magen sa han - många - men man vet aldrig - sist sa han sju - och det blev sju... Så en erfaren veterinär kanske smäller högre än en "novis" som mig.

Annars så har matte fullt upp - hösten har ju gjort sitt intåg med måtta - kallt, kallt, kallt och åter kallt. Vi tycker ju tvärtom - härligt - nu behöver vi inte slåss om att ligga svalast inomhus. Idag gjorde matte det som måste göras innan minusgraderna kommer och isen lägger sig . Tömma bassängen. Då vet man att det INTE kommer bli någon värme mer i år.

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments